Navigation Menu+

Kunst in de Stal Festival

Geplaatst op sep 7, 2013 door in Kunstfestivals

Kunst in de Stal FestivalVoor de derde keer wordt het ‘Kunst in de Stal Festival’ georganiseerd. Dit spektakel vindt plaats op zondag 15 september 2013 van 11.00 tot 16.00 uur rondom de Kinderboerderij Merenwijk te Leiden. Op dit festival komen verschillende vormen van kunst voorbij. Er worden verschillende workshops gegeven, waarbij het centrale thema is de kunst te combineren met de natuur. Een voorbeeld van een workshop die deze dag gevolgd kan worden is en viltworkshop. Hierbij kunnen koordjes worden gemaakt die gebruikt kunnen worden als armband, ketting of keycord.

Naast het volgen van een workshop is er een muziekpodium, een Kunst- & Natuurmarkt, mobiel theater ‘Geurend Hooi’ en kun je pony rijden. Tevens kan er in het theehuis een lekker drankje worden gedronken.  Ook bij slecht weer is de boerderij een bezoekje waard: bijna  alles is binnen, dus de regen staat het festival niet in de weg!

De entree is gratis en er is genoeg te doen voor jong en oud. Reden genoeg dus voor een gezellig dagje uit met het hele gezin!